Tijdelijk tot wel 40% korting!

ONTDEKT: Waarom honden thuis plassen en wat je eraan kunt doen


door Cémenne S. (4 Minuten Lezen)

Je hond plast thuis omdat hij gewoon moet plassen, toch? FOUT!

De gewoonte van je hond om binnenshuis te urineren heeft eigenlijk minder te maken met de noodzaak om te plassen…

Het heeft vooral te maken met de reinigingsmiddelen die je thuis gebruikt.

Wanneer je hond ook maar één keer binnenshuis plast, beschouwt hij die plek als onderdeel van zijn territorium.

Dit gedrag zie je vaak bij honden die de puberteit doormaken, maar honden van alle leeftijden vertonen dit gedrag om uiteenlopende redenen.

Hoewel het schoonmaken van de bevuilde plek met huishoudelijke reinigers de illusie wekt dat de plek schoon is en de geur verdwenen is,

zijn honden in staat geuren waar te nemen die voor mensen ondetecteerbaar zijn.

En dat geldt ook voor jouw hond.

Dus vanuit het perspectief van je hond is de urinevlek nooit echt schoongemaakt; hij is er nog steeds.

Daarom zullen ze deze plek blijven markeren om hun territorium af te bakenen.

En het heeft geen zin hoe intensief je probeert om ze aan te leren dit niet te doen.

Als ze hun eerdere markeringen nog kunnen ruiken, zullen ze geneigd zijn deze opnieuw aan te brengen.

En hoe vaker ze dit doen, hoe meer ze eraan gewend raken…

Dus, wanneer je opmerkt dat je hond binnenshuis plast, is het cruciaal om snel te handelen.

Hoe kun je voorkomen dat je hond in huis plast?

De meest effectieve methode is hun markeringen grondig en volledig te reinigen, zodanig dat zelfs zij de geur niet meer kunnen waarnemen.

De optimale aanpak hiervoor is het gebruik van enzymatische reinigingsmiddelen.

Ik doel hier niet op zomaar een enzymatische reiniger, maar op een gespecialiseerde, chloorvrije en huisdiervriendelijke enzymatische reiniger, zoals Suppdog’s Anti-Vlek & Stank+, omdat…

Het zit boordevol met 10 miljoen+ bio-enzymen die geurtjes onmiddelijk verwijderen!

Dat zijn veel enzymen toch?

Zodra ze in contact komen met de urinevlek, beginnen ze de urinemoleculen, vooral ureum en urinezuur, af te breken tot kleinere, minder complexe moleculen.

Dit proces elimineert niet alleen de vlek, maar pakt ook de onderliggende oorzaak van de geur aan.

Hierdoor kan zelfs je hond de plek niet meer ruiken, waardoor ook hun behoefte om oude markeringen te vernieuwen verdwijnt.

Dit laat jullie beide gelukkig achter, precies zoals het was voordat het probleem begon.

Bovendien zijn de enzymen en andere ingrediënten zorgvuldig uitgekozen door het merk om te garanderen dat ze niet giftig zijn en veilig voor gebruik rond huisdieren.

Dit betekent dat ze vaak en grondig kunnen worden gebruikt zonder gezondheidsrisico’s voor je hond of andere leden van het huishouden.

Laten we nu eens bekijken wat je mag verwachten na het gebruik van deze enzymatische reiniger?

Het zal een gezondere leefomgeving voor hen creëren, waardoor het risico op infecties afneemt

Herhaaldelijke infecties kunnen een vrolijke, energieke pup snel veranderen in een jeukende, gestreste en oncomfortabele metgezel.

Misschien hebt u al verschillende remedies geprobeerd om de infecties van uw hond te bestrijden, maar ze lijken jaar na jaar terug te keren…

De ware reden waarom u nooit blijvend comfort heeft kunnen bieden aan uw pup, is waarschijnlijk omdat de oorzaak van hun terugkerende infecties nooit is aangepakt.

En verrassend genoeg vinden infecties vaak hun oorsprong in de aanwezigheid van rondzwervende bacteriën en ziektekiemen in hun leefomgeving.

Dit is nog een reden waarom enzymatische reinigers zo effectief zijn. Ze helpen de leefomgeving van uw hond schoner en hygiënischer te maken, wat bijdraagt aan hun gezondheid…

En dit kan de sleutel zijn om herhaalde bacteriële infecties bij uw hond definitief te overwinnen!

Het kan helpen bij hun stemming en angst

Terugkerende infecties kunnen een vrolijke, levendige pup snel veranderen in een jeukende, gestreste, en ongemakkelijke metgezel.

U heeft mogelijk al ontelbare behandelingen geprobeerd om de infecties bij uw hond te bestrijden, maar ziet ze jaar na jaar terugkeren…

De werkelijke reden dat u er nooit in geslaagd bent uw pup blijvend comfort te bieden, ligt waarschijnlijk in het niet aanpakken van de oorzaak van hun herhaalde infecties.

En verrassend genoeg vinden infecties vaak hun oorsprong in rondslingerende bacteriën en ziektekiemen in hun leefomgeving.

Dit is nog een reden waarom enzymatische reinigers zo effectief zijn. Door bij te dragen aan een schoner en hygiënischer omgeving voor uw hond, bevorderen ze diens gezondheid…

En dit kan wel eens de sleutel zijn om herhaalde bacteriële infecties bij uw hond te voorkomen!


Honden kunnen verward of gestrest raken door de geur van hun oude urinesporen, wat kan leiden tot angst of repetitief markeergedrag. De aanwezigheid van deze oude urinegeuren kan diverse gedragingen uitlokken:

  • Angst en ongemak: Honden kunnen angstig worden als ze hun eigen urine blijvend ruiken in hun veilige omgeving. Dit kan leiden tot ongemak of onbehagen omdat ze niet begrijpen waarom deze geuren aanhouden in een ruimte waar ze rusten en spelen.
  • Verwarring en gedragsproblemen: De aanhoudende geuren kunnen ook verwarring zaaien, wat kan resulteren in gedragsproblemen. Honden kunnen territorialer worden of tekenen van stress vertonen zoals overmatig blaffen of ijsberen, of zelfs hun trainingsrespons verminderen.

Enzymatische reinigers zijn essentieel in het verminderen van deze problemen door de urinemoleculen die de geuren veroorzaken effectief af te breken en te elimineren. Deze actie:

  • Vermindert de neiging van de hond om herhaaldelijk dezelfde plek te markeren.
  • Verlaagt hun stressniveau doordat de verwarrende geur niet langer in hun omgeving aanwezig is.
  • Bevordert een harmonieuzere en ontspannen sfeer thuis, waar de hond zich prettig en veilig voelt.
  • Helpt bij het behouden van consistente gedrags- en trainingsroutines, doordat de hond minder afgeleid of gestrest is door aanhoudende geuren.

Het gebruik van enzymatische reinigers zorgt niet alleen voor een schoon huis maar draagt ook significant bij aan het emotionele en psychologische welzijn van uw hond. Door een geurvrije omgeving te creëren, helpen deze reinigers ervoor zorgen dat honden zich meer op hun gemak, veilig, en gelukkig voelen in hun leefruimte.

Uw hond zal u dankbaar zijn na slechts enkele dagen gebruik van de Anti-Vlek & Stank+ – net als Zoë! (video hieronder)

Zoë staat niet alleen in haar ervaring. Jack, de prachtige hond van een goede vriend van mij die je misschien hebt gezien in een video op sociale media, kampte ook met soortgelijke problemen van constant binnenshuis plassen. Echter, na slechts een paar dagen deze enzymatische reiniger te gebruiken, onderging hij een ware transformatie – hij was in staat om weer volop van het leven te genieten. Kort gezegd…

De enzymatische reiniger is een enorme hit in de huisdierenwereld en hebben het leven van talloze honden & baasjes wereldwijd veranderd

Gezien deze indrukwekkende resultaten, is het cruciaal om te benadrukken dat deze enzymatische reinigers geen wondermiddel zijn voor het genezen van urineweginfecties, blaasontstekingen, blaasstenen of nieraandoeningen. Als je hond hier last van heeft, is een bezoek aan de dierenarts noodzakelijk.

Desalniettemin, als je streeft naar het creëren van de ideale omgeving voor het bevorderen en in stand houden van het algemene welzijn van je pup, dan is het gebruik van deze enzymatische reiniger bundel een MUST.

Resultaten van baasjes zoals jij

Bedoordeeld met een 4.5 / 5 door 25.092+ tevreden baasjes

Lente uitverkoop!

Wilt u in dit nieuwe jaar de beste resultaten behalen voor uw pup tegen de best mogelijke prijs?

Op de volgende pagina presenteren we u een ongelooflijke actie waarmee u 20% kunt besparen op uw eerste aankoop!

En wees gerust, er zit geen addertje onder het gras.

We bieden zelfs een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie als u niet volledig tevreden bent met het resultaat.

Om gebruik te maken van deze tijdelijke aanbieding, klik op de rode knop hieronder…

En kies op de volgende pagina de bundeloptie die het beste past bij de behoeften van uw hond.

Alleen voor jou → 20% EXTRA korting met code STANK20

Ervaar de voordelen van Suppdog’s Anti-Vlek & Stank+

Speciale lezersaanbieding

Als u vandaag besluit de Anti-Vlek & Stank+ uit te proberen, ontvangt u bovendien nog eens 20% EXTRA KORTING op de standaardprijs door gebruik te maken van de code STANK20.
Deze KORTING kan op elk moment worden beëindigd, dus onderneem nu actie om gebruik te maken van deze speciale aanbieding.
Suppdog heeft veel aandacht gekregen in de media, dus we adviseren om de 20% korting te benutten zolang de voorraad strekt.
Bezoek onze website om de huidige voorraadstatus te controleren…

Copyright 2024 | Alle rechten voorbehouden | Suppdog™