Logo huisdierenservice Brownie

&

Logo huisdierenservice Brownie

Wij gaan samenwerken!

Vol enthousiasme mogen wij met jullie delen dat Huisdierenservice Brownie onze partner is geworden! Drie kernwaarden van ons die wij sterk terug zien komen bij Huisdierenservice Brownie zijn: deskundigheid, persoonlijke aandacht en een optimaal welzijn voor de hondjes willen realiseren. Samen met hun hopen wij nog meer hondjes de verzorging en het welzijn te kunnen geven die zij verdienen. Voor iedereen die zijn hond een plezier wil doen. Uw hond laten wassen en trimmen, of lekker laten spelen met andere honden in het bos? Dan is Huisdierenservice Brownie ideaal voor u.

Wat biedt huisdierenservice Brownie?

Huisdierenservice Brownie is de enige uitlaatservice binnen Gooi en Vechtstreek die beschikt over een eigen bos! Hier wandelen alleen de honden van huisdierenservice Brownie. Exclusief omheind wandelen op het prachtige landgoed Pijnenburg in een schitterend bos! De uitlaatservice is er voor mensen die werken of om een andere reden de hond niet zelf kunnen uitlaten. Zij verzorgen met hun uitlaatservice de wandelingen in de ochtend en middag.

Huisdierenservice Brownie beschikt over meerdere bussen, en elke bus heeft een eigen regio. Ze zijn werkzaam in de regio’s: Hilversum, Loosdrecht, Kortenhoef, s-Graveland, ,Breukelen,Loenen aan de Vecht, Loenersloot. In alle bussen zijn benches ingebouwd welke zijn voorzien van anti-slip matten, tevens beschikt elke bus over een elektrisch dakventilatie systeem.

Naast dat Huisdierenservice Brownie een professionele en gecertificeerde uitlaatservice met een eigen bos biedt! Biedt het ook nog een professionele trimsalon. Voor de complete vachtbehandeling van uw hond kunt u bij Brownie’s trimsalon van dinsdag t/m vrijdag terecht. Uw hond wordt van top tot teen verzorgd. In de trimsalon wordt uw hond vakkundig behandeld, dit kan zijn door o.a. knippen/scheren, epileren, plukken, ontwollen, wassen, föhnen/drogen, borstelen/kammen, nagels knippen. Gratis parkeergelegenheid.

Deskundigheid, persoonlijke aandacht en een optimaal welzijn voor de hondjes!

Logo huisdierenservice Brownie

De kracht achter Brownie

Astrid heeft de opleiding tot honden toiletteren gevolgd bij de HKI te Bunnik. Na haar opleiding en stage is zij in 2015 begonnen met haar eigen Trimsalon vanuit de augustiniushof in Hilversum

Voor haar is persoonlijk contact met de honden belangrijk daarom werkt zij altijd 1 op 1 met de hond zodat de hond zich bij haar op zijn gemak voelt. Zij blijft zich zelf verder ontwikkelen door verschillende workshops te volgen en de moderne technieken bij te houden

Al gauw bleek de locatie op de Augustinushof in Hilversum te klein.

In 2019 heeft Astrid trimsalon Frans overgenomen en is samen met Ratna vanuit deze locatie aan de van de sandebakhuyzenstraat in Hilversum gaan werken.

Inmiddels heeft Ratna de dagelijkse leiding van deze vestiging.

Rinco heeft de HUS-opleiding gevolgd bij de Martin Gaus Academie te Lelystad. Daar heeft hij de volgende onderdelen gevolgd: Rassenkennis, Gedragsherkenning, Roedelgedrag en EHBO. Voor hem is het belangrijk dat alle honden aandacht krijgen.

Hoe kan jij hier gebruik van maken?

Wij slaan samen de handen in elkaar om voor zoveel mogelijk honden een gezond & gelukkig leven te creëren. Ontdek hieronder hoe jij gebruik kunt maken van onze mooie samenwerking.

Bij Suppdog

20% korting!

Gebruik tijdelijk de exclusieve code tijdens het afrekenen op onze website voor 20% korting! Gebruik code:

BROWNIE

Bij Huisdierenservice Brownie

Klik hieronder om naar de website van Huisdierenservice Brownie te gaan & ontdek of 1 van de volgende diensten bij jou en je hond past!

  1. Trimsalon: voor de complete vachtbehandeling van uw hond of kat kunt u bij ons terecht. Uw hond wordt van top tot teen verzorgd. Klik hier voor meer informatie!
  2. Uitlaatservice: onze honden uitlaatservice is ideaal voor mensen die werken of om een andere reden de hond zelf niet kunnen uitlaten. Klik hier voor meer informatie!