Tot 44% Korting

Op elk lidmaatschap!

Heb je al een lidmaatschap? Klik hier & log in

Word lid & bespaar

Wat je krijgt 🤗

Tot 44% Korting Elke Periode
Gratis Cadeautjes

Bij gekwalificeerde orders

Flexibel Lidmaatschap

Pauzeer, wijzig, of sla je levering over

Makkelijk opzegbaar

Elk moment opzeggen

Hoe het werkt

Word lid & bespaar in 3 simpele stappen

  1. Vind je favoriete product(en)
  2. Selecteer Word lid & bespaar
  3. Selecteer de bezorgingsfrequentie & bestel!

Veelgestelde Vragen

Wij ontwierpen dit programma voor JOUW hondje! Het zetten van bepaalde producten op een terugkerend leveringsschema bespaart u niet alleen regelmatig geld, maar het helpt jou & je vrolijke viervoeter op koers te blijven met het uiteindelijke succes!

Met dit programma bespaar je tot wel 44% op elk product elke keer (korting afhankelijk van product & aantal producten), en betaal je NOOIT verzendkosten. Jij kiest het leveringsschema dat voor jouw hondje geschikt is (30, 45, of 90 dagen). Vervolgens komt uw pakket bij jou aan zonder dat je iets hoeft te doen. Je zult ook in aanmerking komen voor gratis cadeautjes in sommige bestellingen, en speciale lidmaatschap exclusieve aanbiedingen.

Veel Suppdog leden beginnen hun lidmaatschap door hun favoriete product toe te voegen aan hun account. Vanaf daar, kun je extra producten toevoegen. Het mooie van dit lidmaatschapsprogramma is dat je het zelf kunt samenstellen op basis van waar jouw hondje baat bij heeft! Zo kun je de producten toevoegen die voor jouw beste vriend(in) het beste werken!

Het is heel eenvoudig! Winkel voor jouw favoriete producten, klik op “Word lid & bespaar” op de productpagina, voeg toe aan de winkelwagen en reken af zoals je gewend bent!

Na het inloggen op jouw Suppdog account (klik boven in de menubalk op het persoon icoontje), klik je op “Abonnementen” om jouw lidmaatschap te wijzigen, over te slaan of aan te passen.