Van Lijden naar Levensvreugde

Ons Verhaal

Home » Ons Verhaal

Het begin van Suppdog

Het begon allemaal met Amy, mijn trouwe metgezel van zestien jaar. Ze was mijn beste vriendin, mijn harige metgezel, maar bovenal mijn hart en ziel. Maar de jaren begonnen hun tol te eisen. Amy werd geplaagd door jeuk en ouderdomsproblemen, en ik zag haar langzaam aftakelen… De pijnstillers hielden haar op de been, maar het was een dagelijkse strijd om haar die bittere pillen te geven.

Elke ochtend was het een worsteling. Amy weigerde haar medicijnen in te nemen, en ik voelde me machteloos terwijl ik toekeek hoe ze leed. Haar vacht verloor zijn glans, haar mobiliteit nam af en de sprankeling in haar ogen begon te vervagen. Het brak mijn hart om haar zo te zien, en ik kon het niet langer aanzien!

Ik wist dat er een betere manier moest zijn. Ik geloofde dat er natuurlijke oplossingen waren voor de problemen van Amy en andere honden zoals zij. Ik wilde niet langer afhankelijk zijn van medicijnen die haar maar half hielpen en haar niet het welzijn brachten dat ze verdiende.

De zoektocht begon. Ik stond voor talloze obstakels. Ik zag mezelf geconfronteerd met hoge dierenartsrekeningen, steeds weer nieuwe medicijnen die niet werkten en een eindeloze stroom van teleurstelling. Er waren momenten dat ik de moed bijna verloor, maar ik kon het niet opgeven. Niet voor Amy, en niet voor al die andere baasjes en honden die hetzelfde doormaakten.

Uiteindelijk kwam ik tot de ontdekking dat er geen goede en natuurlijke oplossingen op de markt waren voor de specifieke problemen van Amy. De bestaande alternatieven voldeden niet aan onze behoeften en ze smaakten haar niet eens. Ik wist dat er iets moest veranderen. En dat was het keerpunt dat me transformeerde van een bezorgd baasje tot een gedreven ondernemer.

Ik kon niet accepteren dat honden zoals Amy in pijn moesten leven. Ik wilde ervoor zorgen dat geen enkel baasje zich hopeloos hoefde te voelen als het ging om de gezondheid van hun trouwe viervoeter. Suppdog was geboren uit mijn vastberadenheid om een verschil te maken, niet alleen voor Amy, maar voor elke hond en elk baasje die ik kon bereiken.

Met Suppdog wil ik de tijd die we met onze geliefde harige vrienden hebben zo gezond en gelukkig mogelijk maken. Ik wil de baasjes voorzien van hoogwaardige, smakelijke hondensupplementen die specifiek zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van hun trouwe metgezellen te verbeteren. Geen compromissen meer, geen nutteloze medicijnen*. Alleen de allerbeste zorg voor onze vrolijke harige familieleden.

Mijn reis als ondernemer begon met de angst dat Amy haar laatste jaren in pijn zou moeten doorbrengen, terwijl we nauwelijks nog konden genieten van de kostbare tijd die ons restte. Maar nu, met Suppdog, heb ik de kans om een verschil te maken. Ik ben vastbesloten om baasjes te helpen hun honden een leven te geven dat vrij is van pijn en vol vreugde en vitaliteit.

Want elke hond verdient een leven dat net zo mooi is als dat van Amy, en ik ben vastbesloten om ervoor te zorgen dat geen enkele hond en geen enkel baasje zich ooit nog hopeloos hoeft te voelen!

*Belangrijke Waarschuwing: Medicijnen voor honden kunnen van vitaal belang zijn, raadpleeg altijd een dierenarts voor medisch advies.