Verleg jouw grenzen en ontwikkel jouw talent!

Sluit je aan bij een jong, ondernemend & ambitieus team van hondenliefhebbers. Draag bij aan onze missie om een gezondere & gelukkigere wereld te maken voor onze vrolijke viervoeters 🐶

Onze missie & visie

Bij Suppdog komen we elke dag naar kantoor om honden gezonder en gelukkiger te maken, en om dat te kunnen doen, moeten we als team de honden centraal stellen in onze groei.

Als we het voor elkaar krijgen, zullen dierenartsen onze producten aanbevelen. We zullen dan meer dan 1.000.000 baasjes hebben geholpen en €100.000 hebben gedoneerd aan honden in nood via Stichting Dierenlot.

Onze impact

45.441 kwispelende staarten

7.000+ actieve leden

Actief in 🇳🇱, 🇧🇪, 🇩🇰, 🇳🇴, 🇸🇪 & 🇩🇪

Al €8.700 gedoneerd

Waarom we bestaan

Het begon allemaal met Amy, zij was mijn trouwe metgezel voor bijna 17 jaar. Ze was ook mijn beste vriendin, mijn vrolijke viervoeter, maar bovenal mijn hart en ziel.

Mijn reis als ondernemer begon met de angst dat Amy haar laatste jaren in pijn zou moeten doorbrengen, terwijl we nauwelijks nog konden genieten van de kostbare tijd die ons restte. Maar nu, met Suppdog, heb ik de kans om een verschil te maken. Ik ben vastbesloten om baasjes te helpen hun honden een leven te geven dat vrij is van pijn en vol vreugde en vitaliteit, net als Amy.

Want elke hond verdient een leven dat net zo mooi is als dat van Amy, en ik ben vastbesloten om ervoor te zorgen dat geen enkele hond en geen enkel baasje zich ooit nog hopeloos hoeft te voelen!

Geobsedeerd door wetenschap

Wij staan voor wetenschappelijk ondersteunde producten op basis van natuurlijke ingrediënten, zodat jij als baasje alleen het beste van het beste aan je hond geeft.

261 wetenschappelijke bronnen geciteerd

Samengesteld door voedingsdeskundigen

In samenwerking met dierenartsen

261 wetenschappelijke bronnen geciteerd

Samengesteld door voedingsdeskundigen

In samenwerking met dierenartsen

Vind de vacature die bij jou past

Ontdek de functie die bij jou past & draag bij onze missie voor een gezondere & gelukkigere wereld voor onze vrolijke viervoeters.

Openstaande vacatures

Als Klantenservice Held bij Suppdog speel je een cruciale rol in het versterken van onze merkloyaliteit en klanttevredenheid. Je wordt het hart van onze klantenservice, verantwoordelijk voor het bieden van uitzonderlijke ondersteuning via live chat en telefoon. Je doel is om de klanttevredenheid te verhogen, wat leidt tot verbeterde Trustpilot & NPS scores en een toename van de levenswaarde per klant.

Of stuur direct een email naar rik@suppdog.nl met jouw CV & motivatie.

Als B2B Lead ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de retail- & offline relaties. ±78% van de verkoop van hondenproducten verloopt momenteel nog offline. Heb jij de juiste ervaring en vaardigheden om de kar te trekken om Suppdog een huisnaam te maken in de offline wereld? Stuur een email naar rik@suppdog.nl met jouw CV & motivatie.

Als Veterinair Consultant speel jij een cruciale rol in het helpen van duizenden honden & baasjes. Samen werken we op consulting basis aan de volgende uitdagingen:

  1. Verbeteren van ons productassortiment
  2. Controleren van onze database van wetenschappelijke onderbouwingen
  3. Aanscherpen van de marketingcommunicatie
  4. Verbeteren & controleren van onze informatieve blogs

Ben jij er klaar voor om jouw vakkennis in te zetten om duizenden baasjes te helpen? Stuur een email naar rik@suppdog.nl met jouw CV & motivatie.

Zie jij jezelf als creatief & energiek persoon? Als (Para)veterinair Content Creator bij Suppdog kun je jouw creativiteit en energie inzetten om content (foto- & videomateriaal) te maken voor de marketing & bestaande klanten. Tegelijkertijd help jij met jouw combinatie aan creativiteit en vakkennis duizenden honden & baasjes aan een beter leven.

Ben jij er klaar voor om jouw vakkennis in te zetten om duizenden baasjes te helpen als Content Creator? Stuur een email naar rik@suppdog.nl met jouw CV & motivatie.

Open Sollicitatie

Heb jij een uniek talent en denk jij dat je een waardevolle toevoeging kan zijn aan het team? Start hier jouw open sollicitatie!