Free Welcome Gift

4.8 / 5 Sterrecensies

De (wild smakelijke) wonderkauwsnacks zijn samengesteld om de jeukende, geïrriteerde huid van uw pup te genezen

Deze heerlijke en effectieve oplossing biedt verlichting van binnenuit. Er zijn slechts een paar keer per dag tijdens de maaltijd een paar kauwbewegingen nodig om ze zich weer op hun best te laten voelen.

Ontvang een speciale aanbieding
Gezien in:

Zijn huidproblemen van invloed op de dagelijkse vreugde van uw pup?


Probiotica+ helpt het immuunsysteem goed te functioneren en kan uw hond helpen beschermen tegen ongewenste bacteriën en infecties, en de symptomen van allergieën en huidaandoeningen verminderen.

Doffe vacht

Aanhoudende jeuk

Schilferende huid

Overmatig haarverlies

Hoe de wilde zalmolie uit Alaska van Natural Dog kan helpen

Het aanvullen met 2 pompjes wilde zalmolie uit Alaska per dag kan helpen bij:

  1. Versterking van het immuunsysteem – Biedt essentiële voedingsstoffen die niet vaak voorkomen in de voeding van honden, die het immuunsysteem versterken en beschermen tegen huidgerelateerde problemen.
  2. Het verlichten van allergieën en jeuk  – Wilde zalmolie uit Alaska is rijk aan omega 3-vetzuren die de huid van binnenuit helpen hydrateren en voeden, waardoor droogheid, schilfering en allergiegerelateerde problemen worden verlicht.
  3. Darmgezondheid opbouwen – Voedingsstoffen en ontstekingsremmende eigenschappen die in zalmolie worden aangetroffen, kunnen de diversiteit van het darmmicrobioom positief beïnvloeden, waardoor darmklachten en spijsverteringsproblemen worden verlicht.
  4. Hulp bij artritis en gewrichtspijn  – Bevat EPA’s en DHA’s die cruciaal zijn bij het verminderen van ontstekingen door gewrichtspijn en artritis, waardoor honden een actiever en comfortabeler leven kunnen leiden.

Echte klanten, magische resultaten

De ultieme oplossing voor A

Gezonde, gelukkige pup

De lekkerste, sappigste manier om uw pup gezondheidsvoordelen te bieden
Help ze er op hun best uit te zien en zich goed te voelen.

Bevordert een gezonde en glanzende vacht

Wilde zalmolie uit Alaska is rijk aan omega-vetzuren die de gezondheid en ontstekingen van de huid van binnenuit ondersteunen.

Door dierenartsen goedgekeurde formules

Krachtige en pure formules gemaakt door huisdierwetenschappers en experts uit de industrie die ze graag aan hun eigen harige vrienden zouden geven.

Zorgeloze ingrediënten

Het unieke ORIVO-zegel verifieert de oorsprong en ingrediënten van wilde zalmolie uit Alaska. Alleen veilige, natuurlijke ingrediënten hier!

Proef waar uw pup dol op zal zijn

Een heerlijke en voedzame topper voor het normale dieet van uw pups, waar ze zeker dol op zullen zijn – en het is veel gemakkelijker dan pillen!

  • Ondersteunt gezonde huid, vacht en nagels

     39,95  29,95

De Kleine Lettertjes

Voor hondeneigenaren, door hondeneigenaren. Gebruik #suppdog op onze socialmediakanalen voor een feature!

Suppdog | 84962348
Gildestraat 1, Heerhugowaard 1704 AG
info@suppdog.nl